Zwembaden Leeuwarden

In Leeuwarden kun je kiezen uit verschillende zwembaden. Het maakt daarbij niet uit of je in de zomer naar een buitenzwembad wilt of naar een binnenzwembad wanneer het weer daarom vraagt. Je kunt op deze pagina de verschillende zwembaden bekijken en vergelijken.

Binnenzwembaden en buitenzwembaden

Als je een dag wilt zwemmen in de gemeente Leeuwarden dan is zwembad De Blauwe Golf een geweldig zwembad om naartoe te gaan. In dit zwembad in de gemeente Leeuwarden kun je ontspannen of sporten in een heerlijk zwembad in een tropische ambiance waar de palmbomen deel uitmaken van de aankleding van dit mooie subtropische zwemparadijs. Je kunt er heerlijk baantjes zwemmen of relaxen in één van de whirlpools. Een kleurtje krijg je onder de zonnebank en je spieren ontspannen goed in de infrarood sauna.

Zwembaden in Leeuwarden vol activiteiten

Zoek de spanning op de snelle glijbaan of doe mee met één van de aquasporten die er gegeven worden. Wil je naar een ander zwembad in de buurt van de gemeente Leeuwarden (provincie Friesland) dan kun je uitwijken naar zwembaden in Drachten of Sneek. In deze plaatsen die op rij afstand van de gemeente Leeuwarden liggen zijn ook fijne zwembaden waar je ook heerlijk recreatief kunt zwemmen of deel kunt nemen aan diverse aquasporten.

Zwembaden rondom Leeuwarden

Welke zwembaden er allemaal zijn die geschikt zijn voor jou in Drachten en Sneek lees je op deze pagina. Vind je in Drachten of Sneek niet de zwembaden die je zoekt kijk dan in de nabij gelegen plaatsen Dokkum en Joure. In deze plaatsen zijn ook fijne zwembaden voor een dagje zwemmen te vinden. De verschillende zwembaden zijn tot 's avonds laat geopend dus combineren met een dagje winkelen in het gezellige centrum en afsluiten met een frisse duik in een fijn zwembad is heerlijk.