Zwembaden Hilversum

De gemeente Hilversum kent bijna iedereen wel door het Mediapark met de omroepen van de televisie en de radio. Ook de Gooische omgeving in de gemeente is niet onbekend bij de meeste Nederlanders. Je kunt hier verschillende mooie (binnen en buiten) zwembaden vinden.

Zwembaden Hilversum

Zwem je graag of zoek je een goed zwembad voor de kinderen voor hun zwemlessen bezoek dan een keer het fijne en moderne zwembad De Lieberg in de gemeente Hilversum. Het zwembad ligt aan de Jan van de Heydenstraat en is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid.

Binnenzwembad voor o.a. zwemles

Het zwembad leent zich het beste om zwemlessen te volgen en om mee te doen tijdens de aquasporten die georganiseerd worden. Banen zwemmen kun je uitstekend in het 25 meterbad van zwembad De Lieberg. Verder is het ook erg leuk voor kinderen om hier voor de verjaardag het kinderfeestje te vieren. Een glaasje limonade en een bakje friet horen daar uiteraard bij.

Buitenzwembad Hilversum

Zoek je een ander zwembad dan kun je ook uitwijken naar een andere gemeente. In het dichtbij gelegen Grootebroek ligt zwembad De Kloet. Dit zwembad is te vergelijken met zwembad De Lieberg. Wil je met mooi weer naar een openlucht zwembad dan is zwembad Sijsjesberg een optie. Dit zwembad is met mooi weer geopend en ligt in Huizen wat op rij afstand van de gemeente Hilversum ligt. Tenslotte kun je ook nog naar zwembad De Lunet in Naarden gaan.