Zwembaden Heerlen

In de mooie provincie Limburg ligt de eveneens prachtige gemeente Heerlen. Veel mensen gaan naar de provincie Limburg om te genieten van de mooie natuur of het heerlijke Bourgondische eten. Behalve wandelen, fietsen en lekker eten zijn in de omgeving van de gemeente Heerlen ook enkele mooie zwembaden te bezoeken waar je fijn kunt zwemmen alleen of met het hele gezin.

Zwembaden Heerlen

In de gemeente Heerlen zelf is geen zwembad maar op rij afstand in het plaatsje America kun je wel een hele dag vertier zoeken in het zwembad van Centerparcs Limburgse Peel. De zwembaden van Centerparcs staan bekend om zijn prachtig aankleding, de stroomversnellingen en vele faciliteiten.

Binnenzwembad en buitenzwembad

In het zwembad kun je bij de bar ook heel goed terecht voor iets te drinken of een lekkere snack. Even een uurtje zwemmen doe je hier meestal niet omdat het heel fijn is om de hele dag in dit zwembad te blijven. Een ander geweldig zwembad in de buurt van de gemeente Heerlen is zwembad in Meerssen. Dit zwembad hoort bij Roompot en garandeert je een hele dag waterpret. In de zomer is het heerlijk om te zwemmen in het openlucht bad met een gave glijbaan en een apart ondiep peuter en kleuter bad. Tenslotte zwembad De Bosberg in Swalmen.

Zwembad met glijbaan

Dit zwembad ligt op enkele kilometers van de gemeente Heerlen en is ook een openlucht zwembad. Geniet hier van het heerlijke water, de spannende glijbaan of relax op de fijne zonneweide in een groene omgeving. In Limburg zijn bijna 40 mooie zwembaden. Welke dat allemaal zijn zie je hier.