Zwembaden Haarlemmermeer

Zwemmen in de gemeente Haarlemmermeer kan op verschillende locaties. Onder de gemeente vallen verschillende plaatsen waarvan Hoofddorp de grootste is. Je kunt er verschillende zwembaden vinden. Deze zijn te verdelen in subtropische zwembaden, binnenzwembaden en buitenzwembaden. Meer daarover lees je op deze pagina.

Zwembaden in en rondom Haarlemmermeer

In de gemeente Haarlemmermeer in Hoofddorp ligt het prachtige sportfondsen zwembad Koning Willem Alexander. Ben je op zoek naar een modern zwembad met een breed scala aan watersporten en andere faciliteiten in de gemeente Haarlemmermeer dan ben je hier op het juiste adres.

Binnenzwembaden

Ook vrij zwemmen is heerlijk in dit mooie zwemcomplex. Trek rustig baantjes, zoek de spanning op de glijbaan of vervul opdrachten van het inter actieve televisiescherm. Op iedere 3de vrijdag avond van de maand is het niet mogelijk om vrij te zwemmen want dan wordt er een coole disco georganiseerd in het zwemcomplex. Ga je toch liever naar een subtropisch zwembad? Deze zijn er ook in de directe omgeving te vinden.

Buitenzwembaden

Tijdens de warme zomermaanden is het heerlijk om buiten te recreëren. Je kunt in een lekker ligweide genieten van de zon om vervolgens een verkoelende duik te nemen in het buitenzwembad. In de gemeente Haarlemmermeer is dit op verschillende locaties mogelijk.

Zwemmen en sporten

Wil je je conditie verbeteren neem dan deel aan één van de sportieve aquasporten zoals aquarobics, aquajoggen of ga de uitdaging aan tijdens de pittige aqua bootcamp. Zoek je alleen een goede zwemschool in de gemeente Haarlemmermeer dan is zwemschool de Drijver in Hoofddorp (Noord Holland) de aangewezen plek om naartoe te gaan. Bij deze zwemschool is het mogelijk om je kind rustig aan het water te laten wennen, privélessen te volgen en de mogelijkheid is aanwezig om het A-diploma in 5 maanden te halen.

Aandacht voor de kinderen staat bij deze zwemschool voorop wat het resultaat aanzienlijk verbeterd. Er zijn in de buurt van de gemeente Haarlemmermeer diverse mooie zwembaden te bezoeken. Ze liggen op een kleine afstand van Hoofddorp zoals in de steden Sassenheim of Lisse.