Zwembaden Haarlem

Wil je naar het enige overgebleven openluchtzwembad van de gemeente Haarlem dan moet je naar zwembad Houtvaart gaan. Dit zwembad beschikt over een 50 meter bad waar je lange banen kunt zwemmen maar waar je ook heerlijk recreatief kunt zwemmen in het instructie bad. De mooiste binnenzwembaden en buitenzwembaden in en rondom Haarlem zie je op deze pagina.

Binnenzwembaden en buitenzwembaden in en rondom Haarlem

Heerlijk zonnen en relaxen is mogelijk op de gezellige ligweide bij het zwembad. Voor een hapje en een drankje kun je terecht op het terras bij het zwembad. Wat erg fijn is, is dat er bij zwembad Houtvaart in de gemeente Haarlem (provincie Noord Holland) toezicht aanwezig is die een oogje in het zeil houdt.

Buitenzwembad Haarlem

Een ander fijn zwembad in de gemeente Haarlem is het Boerhaavebad. Dit zwembad is gelegen in de wijk Schalkwijk en heeft tevens een klein buiten zwembad. Bij dit zwembad kun je je makkelijk de hele dag vermaken want er is voldoende te doen. Zo is er een 25 meter wedstrijd bad met duikplank. Recreëren is mogelijk in het mooie recreatiebad met een stroomversnelling en een heerlijke glijbaan van maar liefst 60 lange meters.

Hele dag genieten

Ontspannen kun je op één van de aanwezige bubbel banken of je dompelt jezelf in een heerlijk warme whirlpool. Een bruin kleurtje doe je op onder de zonnebank bij het zwembad. Het buitenbad van het Boerhaavebad in de gemeente Haarlem is heerlijk met mooi weer. Neem af en toe een duik in het heerlijk verwarmde water en ontspan op de gezellige ligweide. Dat is op een heerlijke zomerse dag met subtropische temperaturen geen straf

De kleinsten kunnen lekker spetteren in het veilige ondiepe peuter en kleuter bad. Een hapje en een drankje haal je bij de zwemmersbar die zowel van binnen als van buiten bereikbaar is.