Zwembaden Enschede

In de gemeente Enschede zijn diverse zwembaden voor een heerlijk dagje zwemmen doordeweeks of in het weekend. Één van die mooie zwembaden in de gemeente Enschede is zwembad "het Slagman". Wil je binnen of buiten zwemmen? Bekijk de mooiste zwembaden in en rondom Enschede op deze pagina.

Waar kun je in Enschede zwemmen?

In dit fijne zwembad kun je terecht om heerlijk rustig recreatief te zwemmen maar ook om je conditie op te bouwen. Het sportbad van het Slagman heeft een 25 meter bad om lange sportieve banen te zwemmen. Ook worden er aquasporten uitgeoefend waar je aan kunt deelnemen om je conditie te verbeteren.

In zwembad het Slagman zijn tevens speciale triatlon trainingen waar je je voor op kunt geven. Voor kinderen uit de gemeente Enschede (provincie Overijssel, regio Twente) en naaste omgeving is het mogelijk om in zwembad het Slagman al je zwemdiploma's te halen.

Familiezwemmen in Enschede

Op zondag is het familiedag in het zwembad. Er worden diverse speel attributen uit de kast gehaald en in het water gelegd en je kan van de aanwezige duikplank als je durft. Een ander zwembad in de gemeente Enschede is zwembad De Brug. Er wordt zwemles en aquasport gegeven op bepaalde tijden en er wordt disco zwemmen voor de jeugd georganiseerd. Op vrijdagen en zondagen worden voor de kinderen speelmaterialen in het zwembad gelegd voor urenlang waterpret. Op woensdag is er een speciaal uurtje gereserveerd uitsluitend voor de dames.

Subtropisch zwembad

Een subtropisch zwemparadijs in Twente is het Aquadrome. Hier kun je je vermaken op de glijbanen in het golfslagbad en op de spannende wildwaterbaan. In dit zwembad worden ook kinderfeestjes gegeven met keuze uit vier verschillende thema's. Een hapje en een drankje haal je in het aqua café bij het zwembad.