Zwembaden Emmen

In Emmen is van alles te doen. Wat dacht je van een dagje lekker zwemmen? Er zijn verschillende zwembaden waar je heen kunt. In en nabij Emmen kun je kiezen uit binnenzwembaden maar ook uit buitenzwembaden. Bekijk op deze pagina het complete overzicht.

Binnen en buitenzwembaden in Emmen

Zwem- en golfbad Aquarena is een heerlijk zwembad in de gemeente Emmen. Het zwembad is goed bereikbaar, biedt gratis parkeergelegenheid  en heeft voor iedereen wat wils. Kleine kinderen kunnen hier onder andere zwemlessen volgen onder deskundige begeleiding en hun AB en C zwemdiploma's halen.

Naast les of vrij zwemmen. Plezier voor het hele gezin

Maar dit zwembad in Emmen (provincie Drenthe) is ook heerlijk om een dag ontspannen recreatief te zwemmen. Er zijn speel attributen voor de kinderen in het water en er is een grote gezellige  familie whirlpool. Banden en matten zijn regelmatig in het zwembad te voor urenlang speelplezier in het heerlijke water.

Zwembad met glijbaan in Emmen

Wat ook altijd leuk is in een zwembad zijn glijbanen. In dit zwembad zijn die ook aanwezig. Zoek je een zwembad waar je aan je conditie wilt werken dan is zwembad Aquarena ook het aangewezen bad in deze omgeving. Je kunt er terecht om baantjes te zwemmen, trimzwemmen of te aguajoggen. Ouderen kunnen hier verschillende groepslessen volgen en tevens zijn er speciale lessen voor (ex)hart patiënten.

Na afloop kun je iets eten of drinken in het uitstekende restaurant van het zwembad. Al met al dus een prima zwembad om op een vrije dag naartoe te gaan. In de omgeving van de gemeente Emmen in de provincie Drenthe zijn nog meer mooie zwembaden te bezoeken. Waarover verschillende subtropische zwembaden.