Zwembaden Ede

Lekker zwemmen in Ede? Op deze pagina zie je een overzicht van zwembaden in of rondom de plaats. Je kunt de verschillende binnenzwembaden maar ook de buitenzwembaden bekijken.

Zwembaden in en rondom Ede

Baantjes zwemmen, aquarobics, aqua bootcamp, het is allemaal mogelijk in het mooie zwembad de Peppel in de gemeente Ede. Behalve trainen en je conditie verbeteren in het zwembad kun je er ook heerlijk recreatief zwemmen. Je kunt de plaats vinden in de provincie Gelderland, gelegen tussen Arnhem en Veenendaal

Rondom de zwembaden is voldoende te beleven

Ede ligt op steenworp afstand van het mooie natuurpark de Hoge Veluwe. De omgeving trekt jaarlijks dan ook miljoenen toeristen uit eigen land maar ook uit het buitenland. Je kunt gewoon een dagje naar het fijne zwembad gaan maar veel bezoekers van zwembad de Peppel staan in de bosrijke omgeving op de camping of pakken een hotel mee.

Binnen of buiten zwemmen? In Ede kan het!

Je kunt het natuurlijk ook mooi combineren met een dagje fietsen in de mooie omgeving van de gemeente Ede. Sluit bijvoorbeeld je inspannende dag af met een paar uurtjes zwemmen in zwembad de Peppel. In de omgeving kun je ook naar een subtropisch zwembad gaan.

Zoek je een ander fijn zwembad of buitenzwembad in de buurt? In onder andere Barneveld zijn goede zwembaden te bezoeken zoals het Oosterbosbad en het overdekte zwembad de Veluwehal. Lunteren wat ook op rij afstand ligt heeft ook enkele mooie zwembaden. Kijk eens naar het Het Lunterse Bosbad. Dit openlucht zwembad heeft een prachtige zonneweide en ligt eveneens in een bosrijke omgeving.