Zwembaden Dordrecht

Tijdens een warme zomerdag zoek je graag verkoeling in een mooi buitenzwembad. Niet alleen in de zomer, ook in de andere seizoenen kun je in Dordrecht zwemmen in één van de mooie zwembaden. Op deze pagina zie je een overzicht van mooie binnen en buitenzwembaden.

Zwembaden in Dordrecht (binnen en buiten)

Veel mensen uit de gemeente Dordrecht of uit de naaste omgeving gaan op mooie zomerse dagen naar buitenzwembad of openlucht zwembad Wantijbad. Dit zwembad heeft een heerlijk groot ondiep peuter en kleuter bad waar de kleinere kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Ligweide om bruin te worden

Omdat om het zwembad heen de mooie zonneweide aangelegd is kun je je kind goed in de gaten houden terwijl jij heerlijk op een handdoek met of zonder parasol ligt. Het diepere zwembad is ook geweldig om lange banen te zwemmen. Vanuit de gehele provincie Zuid Holland komen hier mensen zwemmen.

Zwembad met glijbaan

Bij beide zwembaden is een glijbaantje aanwezig. Een ander fijn zwembad in de gemeente Dordrecht is zwembad De Dubbel. Dit zwembad heeft eveneens een buitenbad maar beschikt ook over een heerlijk binnenbad. Dit zwembad in Dordrecht is dus het hele jaar geopend. De buiten zwembaden zijn alleen in de zomermaanden met mooi weer geopend.

Niet alleen zwemmen maar ook...

In zwembad De Dubbel kun je heerlijk recreatief zwemmen of als je de conditie wilt verbeteren lange banen zwemmen. Ook in dit zwembad in de gemeente Dordrecht wordt zwemles gegeven. Zoek je een multifunctioneel sportcentrum met zwembad ga dan naar de Sportboulevard. Hier vermaak je je de hele dag met sporten, schaatsen en zwemmen. Er zijn in de omgeving van de gemeente Dordrecht meerdere mooie zwembaden te bezoeken. Welke zwembaden dat allemaal zijn lees je op deze pagina.