Zwembaden Deventer

De gemeente Deventer staat bekend om zijn koek, de grootste boekenmarkt van Europa en het Dickens festijn dat in december plaats vindt. Maar wist je dat je in de gemeente Deventer ook geweldig kunt zwemmen?

Zwembaden Deventer

Het Sport-en Belevingscentrum de Scheg is één van de mooiste zwembaden. Het zwemparadijs de Blue Lagoon waan je je echt op een tropische bestemming. Omringt door palmbomen vermaak je je in het warme water op de familie glijbaan of op de water baan met stroomversnelling.

Bubbelbaden, glijbanen, sauna

Ontspannen kun je in één van de heerlijke bubbel baden of je gaat even heerlijk liggen op de ligbedden van zwembad de Scheg. In dit mooie zwembad in de gemeente Deventer kunnen de peuters en de kleuters ook naar hartelust spelen in het leuke ondiepe kinderbad en op het zand strandje. Ook in dit zwembadje is een leuke glijbaan en zijn er water sproeiers voor veel waterplezier.

Binnenzwembaden en buitenzwembaden

In zwembad de Scheg kun je ook terecht voor zwemlessen, het gezellige ouder/kind zwemmen en het volgen van diverse aquasporten in groepsverband. Kinderfeestjes vieren compleet met drinken en een bakje patat zijn tevens geweldig in dit mooie zwembad.

Naast zwemmen ook lekker schaatsen!

Combineer je bezoek aan dit zwembad in de gemeente Deventer met de schaatsbaan die zich in hetzelfde complex bevindt. Het is ook zeker de moeite waard om van te voren of na afloop de mooie oude binnenstad  van de gemeente Deventer een bezoek te brengen.