Zwembaden Den Haag

In de gemeente Den Haag zijn diverse fijne zwembaden waar je naartoe kunt gaan. Vergelijk hier de zwembaden in de gemeente Den Haag en kijk wat ze je allemaal te bieden hebben. Kies je voor een buitenzwembad of toch liever een binnenzwembad?

Zwembaden in en rondom Den Haag

Zo is het ene zwembad in de gemeente Den Haag (Zuid Holland) bijvoorbeeld uitermate geschikt om lange banen te trekken in het 50 meter lange wedstrijdbad en is het andere zwembad juist geschikter om rustig recreatief te zwemmen met of zonder kleine kinderen.

Zwembad met duikplank

Zo is het Hofbad in de gemeente Den Haag geweldig omdat er maar liefst 4 springplanken zijn. Van welke springplank durf jij? Of durf je het aan om van de 5 meter hoge duiktoren te springen? Trainen kun je overigens in het 50 meterbad wat aanwezig is.

Zwembad met glijbaan

Ook "gewone" waterpret is gegarandeerd in zwembad Hofbad dankzij een recreatiebad inclusief whirlpool en een 60 meter lange glijbaan. Een glijbaan is ook aanwezig in zwembad Zuiderpark in de gemeente Den Haag.

Subtropisch zwembad

In dit mooie subtropische zwembad is het ook mogelijk om te ontspannen in een whirlpool of lekker baantjes te trekken. Tot slot zwembad Overbosch. Dit zwembad in de gemeente Den Haag leent zich uitstekend voor recreanten en wat leuk is, is dat op donderdag het water extra verwarmd wordt.

Heerlijk als je last van je gewrichten of spieren hebt of gewoon omdat je warm water fijner vindt. Ben je slecht ter been of heb je een handicap dan is Overbosch het juiste zwembad om naartoe te gaan. Er is namelijk een tillift aanwezig die je langzaam in het water van het zwembad laat zakken.