Zwembaden Den Bosch

Zwemmen in Den Bosch of 's-Hertogenbosch kan op verschillende locaties. Wil je lekker buiten zwemmen en genieten van de zon of juist binnen in een subtropisch bad? Het kan in en rondom deze plaats allemaal. Bekijk op deze pagina het overzicht en vergelijk de verschillende baden.

Zwembaden Den Bosch / 's-Hertogenbosch

Wie vindt nou niet leuk om op een vrije dag heerlijk naar een zwemparadijs te gaan. Wil je echt de hele dag vermaak in een mooi zwembad dan moet je naar zwemparadijs Aquafun sportiom in de gemeente 's-Hertogenbosch gaan. Het zwembad is onderdeel van Sportiom waar je ook kunt schaatsen, fitnessen en lasergamen.

Subtropisch zwembad

In het tropische zwembad kun je los gaan op de twee super snelle glijbanen met licht effecten of je pakt de spanning op de wildwater rivier. Op de top van de vulkaan stap je in de Coco Drive om vervolgens door het wilde water en donkere grotten weer beneden aan te komen. Vind je dat allemaal te spannend ga dan naar het iets rustigere zwembad waar af en toe de golven flink toenemen.

Zwemmen voor de hele familie

Ook is er een ondiep zwembad aanwezig voor de peuters en de kleuters. In dit afgescheiden badje staan tevens leuke speeltoestellen en het water is lekker warm.

Buitenzwembad

In de zomer is het ook heerlijk om van het buitenzwembad in de gemeente 's-Hertogenbosch (Noord Brabant) gebruik te maken. Trek baantjes in het buitenbad of ga gewoon lekker ravotten. Relaxen kun je het terras of je pakt de zon om een kleurtje op te doen op de ligweide. Een snack haal je bij de Caribean Corner bij het zwembad.

Binnenzwembad met activiteiten

Behalve het zwemparadijs kun je bij sportiom in de gemeente 's-Hertogenbosch ook terecht in het doelgroepen bad waar verschillende lessen gegeven worden. Het 25 meter wedstrijden bad is perfect om lange banen te zwemmen en te trainen. Ben je benieuwd welke zwembaden er nog meer zijn in de omgeving van de gemeente 's-Hertogenbosch kijk dan op deze pagina.