Zwembaden Delft

Delft is al een ontzettend gezellige gemeente om naartoe te gaan. Wat het nog leuker maakt is dat de gemeente Delft in de provincie Zuid-Holland meerdere mooie binnen- en buiten zwembaden heeft.

Binnen en buitenzwembaden in en rondom Delft

Deze zijn heerlijk om tijdens een vrije dag naartoe te gaan of te combineren met een weekendje weg. Kom je uit de omgeving van de gemeente Delft dan zijn er diverse zwembaden waar kinderen zwemlessen kunnen volgen en ouderen mee kunnen doen met verschillende groepslessen.

Buitenzwembad in Delft

In alle zwembaden kun je ook prima terecht om even heerlijk te ontspannen en recreatief bezig te zijn in het lekkere water. Één van de mooie zwembaden in de gemeente Delft is zwembad Kerkpolder. Hier kun je prima terecht om baantjes te zwemmen en voor de kleintjes is er een apart ondiep gedeelte met een spannende glijbaan. Voor de ouderen is er een gave lange tunnel glijbaan in het grote zwembad.

Zwembad met glijbaan

Een glijbaan is niet aanwezig bij het Sportfondsenbad. Dit is eerder een zwembad om banen te zwemmen of zwemlessen te volgen. Wel is er een duikplank aanwezig. Waar je ook naartoe kunt gaan is het zwem-en squashcentrum. Hier wordt ook zwemles gegeven en diverse watersporten.

Het hele gezin aan het zwemmen

Ook kun je in dit zwembad terecht voor een kinderfeestje. De kinderen zijn dan eerst sportief bezig op de squashbaan en kunnen daarna lekker spetteren in het zwembad met leuke speel materialen. Een kinderfeest in dit zwembad wordt altijd onder deskundige begeleiding gevierd.