Zwembaden Breda

Wil je graag zwemmen in of in de buurt van Breda maar weet je niet goed welke zwembaden er zijn? Op deze pagina zie je een overzicht van de verschillende binnenzwembaden en buitenzwembaden die je in of rondom deze plaats kunt bezoeken.

Zwembaden in Breda

In de gemeente Breda zijn diverse mooie zwembaden. Één van de zwembaden is zwembad Wolfslaar. Dit openlucht zwembad trekt met mooi weer veel bezoekers. Bij dit zwembad is een heerlijke zonneweide waar je fijn kunt ontspannen als de zon schijnt of als de temperatuur hoog genoeg is.

Buitenzwembad

Het buitenzwembad van Breda is uitermate geschikt om lekker vrij te zwemmen maar baantjes trekken kan je er ook. Speelmateriaal is toegestaan in het zwembad en voor de peuters en de kleuters is er een apart ondiep zwembad aanwezig. Springen kan je  van de duikplank die bij het buitenbad aanwezig is.

Subtropisch zwembad in Breda met glijbanen

Is het iets frisser dan kun je prima naar zwembad Sonsbeeck in de gemeente Breda gaan. Dit zwembad heeft namelijk een binnen zwembad en met mooi weer kun je zwemmen in het buitenbad. Zowel binnen als buiten zijn geweldige glijbanen.  Buiten is het trouwens een enorm lange spannende tunnel glijbaan. Het subtropische zwembad heeft een heerlijk dompelbad, een 25 meterbad en ook is het mogelijk om op therapeutische basis te zwemmen. Een kinderfeestje kan in zwembad Sonsbeeck in de gemeente Breda gevierd worden compleet met iets te drinken en een bakje patat.

Baantjes zwemmen en trainen

Zoek je een zwembad om voornamelijk te trainen dan is zwembad Wisselaar in de gemeente Breda de aangewezen locatie. Behalve het volgen van zwemlessen is het vooral een perfect bad om banen te trekken. Bij dit sportbad is als één van de weinige zwembaden in Noord Brabant een springtoren van drie meter en een toren van één meter aanwezig. Wat ook leuk is aan dit bad is dat het een officieel veld heeft voor onderwater hockey. De tribune van het zwembad heeft plek voor 200 toeschouwers.