Zwembaden Arnhem

De Grote Koppel in de gemeente Arnhem bestaat al vele jaren. Was het zwembad lang geleden nog een gewoon zwembad, tegenwoordig mag je het wel een zwemparadijs noemen. Je kunt er nog steeds terecht voor zwemles maar ook voor diverse aquasporten. Zoek je een zwembad in of rondom Arnhem? Bekijk hieronder de mooiste binnen en buitenzwembaden!

Zwembaden in Arnhem met binnen en buitenzwembad

Regelmatig kan de jeugd naar het disco zwemmen wat georganiseerd wordt. Wat is er nou leuker dan op de tonen van muziek van de gave glijbaan te roetsjen?! Het is heel erg leuk om in de Grote Koppel in de gemeente Arnhem (provincie Gelderland) je kinderfeestje te vieren, compleet met limonade en een bakje friet. In het zwembad kun je tevens recreatief zwemmen en lange banen trekken om je conditie te verbeteren. Op speciale tijden is er zwemfit voor 50 plussers. Wel zo fijn om niet tussen de jeugd te hoeven zwemmen.

Buitenzwembad Arnhem

Het enige buitenzwembad van de gemeente Arnhem is Klarenbeek. Dit openlucht zwembad(buitenzwembad) is heerlijk met mooi weer. Het is mogelijk om lange banen te zwemmen maar gewoon een beetje dobberen of even afkoelen is ook mogelijk. Het buitenzwembad heeft drie bassins met een spectaculaire glijbaan. Ook zijn er duikplanken van verschillende hoogtes. Durf jij van de hoogste te springen?

Zwembaden in Arnhem voor het hele gezin

In de middag worden er grote banden en matten in het water gelegd voor nog meer waterpret in het zwembad. Relaxen is heerlijk op de ligweide of op het zonneterras. Hier kun je ook terecht om iets te eten en te drinken. De kinderen kunnen zich ook nog vermaken in de speeltuin of op het panna veldje. In het hoogseizoen is er toezicht op de gasten.