Zwembaden Apeldoorn

Wil je zwemmen in een mooie bosrijke omgeving ga dan eens naar de gemeente Apeldoorn. In en rondom Apeldoorn zijn diverse mooie binnen en buiten zwembaden te bezoeken.

Binnenzwembaden en buitenzwembaden in Apeldoorn

Zo is het prachtige Boschbad een ware magneet in de zomermaanden. Het buiten zwembad is gelegen in een bosrijke omgeving en heeft een prachtige zonneweide. Ook is er een speelveld waar je een balletje kunt trappen en waar je kan beachvolleyballen. De kinderen vermaken zich ook uitstekend op het springkussen of op de glijbaan van het zwembad. Een beetje spanning ervaar je op de duikplanken. Bij het Boschbad mag met water attributen gespeeld worden. Dit is één van de mooiste buitenzwembaden van Gelderland.

Zwembad met glijbaan in Apeldoorn

Ook een fijn zwembad in de gemeente Apeldoorn is Aquacentrum Malkander. Dit zwembad bestaat uit een binnen zwembad en een buiten zwembad. Er is een leuke glijbaan aanwezig en je kunt meedoen met watervoetbal. Eén keer in de maand wordt er disco zwemmen georganiseerd. Ontspannen is mogelijk in de whirlpool, in de stoomcabine of onder de zonnebank.

Malkander Apeldoorn

Malkander Apeldoorn

Familiezwemmen

Wil je met je peuter of kleuter zwemmen dan is dat in Malkander ook mogelijk. Waar je ook heerlijk terecht kunt om te ontspannen in de gemeente Apeldoorn is zwembad en aquasport centrum de Sprenkelaar. In dit bad bevinden zich twee stoombaden, een biosauna, een Finse sauna en een heerlijk warme whirlpool. Qua binnentemperatuur is het net geen subtropisch zwembad.

Zwemmen is mogelijk in het diepe zwembad of in het ondiepe bassin die ook geschikt is voor kleinere kinderen. Er worden aquasporten gegeven en de kleine kinderen kunnen er zwemlessen volgen. Op dinsdag avond is er zwemmen voor zwangeren waar je je van te voren niet voor hoeft op te geven.