Zwembaden Amsterdam

Amsterdam is een grote plaats met meerdere zwembaden. Waar je in de stad ook wilt zwemmen, er is altijd een mooi bad in de omgeving. In de zomer kun je heerlijk buiten recreëren in één van de mooie buitenzwembaden. Als het weer vraagt om een binnenbad, dan heb je daar ook voldoende keuze uit. Bekijk op deze pagina de verschillende plekken waar je heen kunt om een lekker dagje te zwemmen in Amsterdam.

Zwembaden in en rondom Amsterdam

Zwemmen is heerlijk en heel gezond voor lichaam en geest. Bijna iedereen van alle leeftijdscategorieën vindt het heerlijk om in het warme water van een zwembad te glijden. Misschien ga je al regelmatig naar een fijn zwembad in je eigen gemeente om te zwemmen en wil je voor de afwisseling een keer naar een ander zwembad in een andere gemeente van de provincie Noord Holland.

Binnenzwembaden met glijbaan

In de gemeente Amsterdam zijn veel heerlijke zwembaden. Zo heb je onder andere het Mirandabad in Amsterdam. Hier kun je behalve voor het volgen van zwemlessen en aquasport ook heerlijk vrijzwemmen. Er zijn diverse glijbanen en er is een restaurant aanwezig waar je terecht kunt voor iets te eten en te drinken.

Buitenzwembaden

Ook een fijn zwembad is het Flevoparkbad. In dit buitenzwembad in Amsterdam kun je terecht vanaf eind april. Er is een peuterbad en in het 50 meter zwembad kun je geweldig banen trekken. Dit zwembad is omringd door een mooie ligweide waar je na het zwemmen kunt relaxen en zonnen.

Ook een bekend zwembad in de gemeente Amsterdam is het Sloterparkbad. Dit zwembad is één van de grootse zwembaden van Nederland waar je uitstekend lange banen kunt zwemmen. De kinderen vermaken zich prima op de spannende glijbaan of op de speeltoestellen in het water.

Voor kinderen en kinderfeestjes

Het is ook heel leuk om met kinderen een kinderfeestje te houden in een zwembad in de gemeente Amsterdam. Gegarandeerd wordt het een spetterend kinderfeest om nooit te vergeten.