Zwembaden Alphen aan de Rijn

Er gaan dagen voorbij dat je niet in de gemeente Alphen aan de Rijn komt. Een leuk idee is misschien om een dagje gezellig alleen of met kinderen te gaan zwemmen in deze gemeente.Het overzicht met de binnen en buitenzwembaden bekijk je op deze pagina.

Zwembaden in Alphen aan de Rijn

Het is leuk voor de afwisseling dan altijd een zwembad in je eigen gemeente. Je kunt het ook prima combineren met een paar uurtjes winkelen of een hotel overnachting in de gemeente Alphen aan de Rijn.

Binnenzwembaden en buitenzwembaden

Een fijn zwembad om naartoe te gaan in de gemeente Alphen aan de Rijn is zwembad de Hoorn. Dit zwembad is een bezoek waard met slecht weer maar zeker ook met mooi weer. Behalve een prachtig modern binnenbad heeft zwembad de Hoorn in de gemeente Alphen aan de Rijn ook een heerlijk verwarmd buitenzwembad.

Ruimte voor het hele gezin

In het binnenbad kun je prima terecht om recreatief te zwemmen. Ook meedoen met groepsactiviteiten zoals aquajoggen of therapie zwemmen is mogelijk. Voor de kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd. Regelmatig is er een kinderdisco in het zwembad en een kinderfeestje is ook erg leuk om hier te vieren. Ook een subtropisch zwembad is in de omgeving te vinden.

Zwembaden met glijbaan

Vermaak vind je op de 60 meter lange glijbaan van het zwembad. Bij het buitenbad is een heerlijke ligweide aangelegd waar in de zomer maanden niet alleen de mensen uit de omgeving van de gemeente Alphen aan de Rijn (provincie Zuid Holland) op af komen maar ook veel bezoekers van buiten de gemeente. In de omgeving zijn nog meer mooie zwembaden te bezoeken voor een gezellig dagje ontspannen. Welke zwembaden dat zijn rond de gemeente Alphen aan de Rijn lees je op deze pagina.