Zwembaden Almere

In en rondom Almere kun je in verschillende zwembaden heerlijk zwemmen. Het maakt daarbij niet uit of je nu in de zomer een duik in een buitenzwembad of openlucht bad wilt nemen of liever kiest voor een binnenzwembad of een subtropisch zwembad, in en rondom Almere is het allemaal mogelijk. Bekijk op deze pagina welke zwembaden er zijn en waar ze liggen.

Zwembaden in en rondom Almere

Wil je je een kinderfeest organiseren in een zwembad dan is zwembad de Vrijbuiter in de gemeente Almere een top zwembad om naartoe te gaan met de kinderen.

Zwembad met glijbaan

Het zwembad organiseert onder andere zwemfeestjes en discozwemmen en er is een spannende tunnel glijbaan in het zwembad aanwezig. Uiteraard is het ook mogelijk om in zwembad de Vrijbuiter recreatief te zwemmen. Wil je ook calorieën verbranden doe dan mee met één van de aquasporten of leef je uit in de sporthal van de zwembad de Vrijbuiter.

Binnenzwembaden en buitenzwembaden Almere

Wil je liever van de duikplank springen dan is zwembad Almere Haven een optie. Behalve een duikplank is er een 25 meterbad waar je heerlijk banen kunt trekken. Ook is er een wedstrijd bad en een instructie bad aanwezig. Wil je gewoon lekker rustig ontspannen in het water dan kun je prima in het heerlijke recreatie bad terecht van het zwembad in de 'Haven'.

Activiteiten

In Almere stad ligt het Optiesport zwembad. Hier zijn geen glijbanen maar er is wel een duikplank aanwezig. In dit zwembad kun je voornamelijk terecht voor zwemlessen en banen zwemmen. Er worden tevens diverse cursussen gegeven. Uiteraard is het in het Optiesport zwembad mogelijk om recreatief te zwemmen en op bepaalde dagen zijn er zelfs speciaal uurtjes gereserveerd voor alleen dames en zwangeren (als één van de weinige zwembaden in Flevoland). Ook kun je in het Optiesport zwembad terecht voor baby zwemmen.