Zwembaden Alkmaar

Dat de gemeente Alkmaar bekend staat om zijn kaasmarkt weet bijna iedereen wel, maar dat je er ook prima kunt zwemmen in mooie zwembaden is misschien minder bekend. De gemeente Alkmaar is sowieso al een gezellige gemeente om naartoe te gaan maar als je het combineert met een bezoek aan een fijn zwembad dan heb je toch een heerlijke dag?  

Binnen en buitenzwembaden in Alkmaar

Een fantastisch zwembad om heen te gaan is onder andere Sport en Recreatie Complex Hoornse Vaart. Dit zwembad in de gemeente Alkmaar staat garant voor urenlang waterplezier. Er zijn diverse zwembaden en één daarvan is een heus golfslagbad.

Zwembad met glijbaan in Alkmaar

Verder kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken op de diverse glijbanen en in de waterspeeltuin. In de zomer is het verwarmde buitenzwembad geopend met daar omheen een heerlijke ligweide. Een hapje en een drankje haal je bij de bar. Dit is van de provincie Noord Holland een veel bezochte locatie.

Allerlei activiteiten

Een ander zwembad is zwembad De Hout. In dit zwembad worden verschillende activiteiten georganiseerd. Wil je bijvoorbeeld aquajoggen, baanzwemmen of ben je 50 plusser dan is dit een zwembad voor jou.

Zwemles voor een peuter of kleuter

Woon je in deze gemeente en heb je kleine kinderen bezoek dan ook dit fijne zwembad. Je kunt samen met je peuter of kleuter zwemmen of je geeft ze op om hun zwem diploma's te halen tijdens professionele lessen.