Subtropisch zwembad Villages Nature® Paris

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 12 personen
– Appartement
– Premium cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Aqua Slide
– Golfslagbad
– Lagune zwembad
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Route de Villeneuve
77700 Bailly-Romainvilliers (Frankrijk)
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

Dichtbij Disneyland vind je het subtropisch zwemparadijs Villages Nature® Paris. Het zwembad, met de naam Aqualagon, heeft een prachtige ligging. Je kunt er binnen maar ook buiten zwemmen. Het zwembad is gelegen op en vakantiepark en biedt tevens de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Disneyland. Het ligt vlakbij de hoofdstad Parijs en is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Subtropisch zwembad Villages Nature® Paris

Het binnenzwembad en het buitenzwembad van Villages Nature® Paris is met één woord te omschrijven: Prachtig! Zoals je op de foto’s kunt zien kun je er allerlei leuke activiteiten doen en is werkelijk elke voorziening aanwezig. Of je nu door een wildwaterbaan wilt gaan, snelle glijbanen of wilt ontspannen, het subtropisch zwemparadijs Villages Nature® Paris heeft het allemaal.

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Voor kinderen is het ook erg geschikt. Het kindvriendelijke zwembad is voor kleine en grote kinderen gescheiden zodat de baby’s rustig kunnen spelen in een babybad of het water play house. Ook is er een speciaal tijdstip voor babyzwemmen.

Het grote buitenzwembad is het gehele jaar door verwarm tot ruim 30 graden. Heerlijk warm dus! De verwarming gebeurd via geothermie. Door de verwarming via de warmte uit de grond is dit ook nog eens een hele milieuvriendelijke manier van verwarmen.

Waar ligt subtropisch zwembad Villages Nature® Paris?

Adres: Villages Nature® Paris
Route de Villeneuve
77700 Bailly-Romainvilliers (Frankrijk)
Telefoon: +33 (0)1 61 10 77 77
Website: Bekijk zwembad