Subtropisch zwembad ‘t Kikkerfort

Het gezelligste zwembad van Midden-Nederland Sport- en recreatiecentrum 't Kikkerfort is een heerlijk subtropisch zwembad met een wedstrijdbad en een recreatiebad dat bestaat uit een wildwaterstroom, bruisbad, whirlpool, massagestralen, waterval en een Peuter- Kleutergedeelte.
Daarnaast zijn er twee stoomcabines, een sauna, 3 zonnebanken, gymnastieklokalen, vergaderruimte, terrassen en horecafaciliteiten: ingrediënten die 't kikkerfort onderscheiden van andere baden in de regio!

Super voor een spetterend dagje uit met de kinderen. Heerlijk zwemmen, spelen, zonnen en ontspannen genieten van een tropische sfeer met een drankje of versnapering onder handbereik. Maar ook voor een receptie of feest heeft 't Kikkerfort alles in huis. Menige vereniging gebruikt onze vergaderruimte met informeel drankje na afloop. Bazars en rommelmarkten zorgen regelmatig voor sfeer en vermaak.

Ook aan de inwendige mens is gedacht met een "natte" bar met terras en een restaurantgedeelte voor maaltijden en versnaperingen.
Een subtropisch zwembad is niet compleet zonder zonnebanken, dus ook hiervoor kunt u terecht bij 't Kikkerfort!

't Kikkerfort heeft ook een vergader- en sportvoorziening: twee, samen te voegen zalen voor turnen en indoor sporten en een vergaderruimte die geschikt is voor cursussen en vergaderingen.
Door zijn ligging is de Brasserie makkelijk te bereiken voor badgasten en gebruikers van de sport- en vergaderaccommodatie.

Adres: Subtropisch zwembad 't Kikkerfort
Schepersweg 14a
3621JK Breukelen
Telefoon: 0346 - 26 68 51
Website: http://www.kikkerfort.nl