Bronbad De Lockhorst

Het multifunctionele centrum De Lockhorst is een uniek concept in de regio. Onder één dak vindt u een bronbad, een sporthal, een brasserie en een partycentrum met een theaterzaal bij elkaar. Deze combinatie biedt oneindig veel mogelijkheden voor particulieren en bedrijven in de regio.

Bronbad "De Lockhorst" te Sliedrecht is in 1995 geopend en onderdeel van Optisport. Het Bronbad is een gezellig familiebad, waarbij veiligheid, kwaliteit, hygiëne en plezier de belangrijkste kernen vormen voor een gezellig dagje uit voor iedereen. In de "Lockhorst" ben je het hele jaar door aan het juiste adres voor sportieve en ontspannende activiteiten. Als specialiteit gebruiken wij bronwater in ons bad. Dit heeft als voordeel dat er een hoog mineraalgehalte in het water aanwezig is en dat door de speciale behandeling van het bronwater men minder last heeft van chloorlucht en huidirritaties!

Ons bronbad heeft verschillende baden, waaronder een bubbelbad, recreatiebad met glijbaan en uitzwembad, wedstrijdbad, activiteitenbad, peuterbaden en een buitenbad. Ook beschikken wij over warmte- en stoomhutten.

Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan onze zonnestudio en is er een horecagelegenheid.

Adres: Bronbad De Lockhorst
Sportlaan 1
3364AT Sliedrecht
Telefoon: 0184 - 41 25 18
Website: http://www.optisport.nl/bronbaddelockhorst